Encuentra lo que buscas cerca de tí

Productos Comercios

  Tens dubtes?

  Aquestes són algunes dels dubtes més buscats pels usuaris. Pot ser que ací trobes resposta a totes les teues preguntes.

  Des de març de 2021, la nova normativa de compres en línia exigeix una doble confirmació per a les compres en internet. Una vegada confirmat el teu carret de la compra, Cistella et redirigeix a la passarel·la de pagament de Paycomet on hauràs d’introduir la teua targeta de crèdit i una segona confirmació que dependrà del teu banc. En alguns casos serà un codi sms enviat al mòbil, una detecció dactilar, un codi de signatura. Si no completes aquests dos passos no podràs culminar la compra.  Si necessita ajuda pot posar-se en contacte amb nosaltres en el mòbil 692 122 044

  A Cistella en cada comerç, et posem el seu número de whatsapp per si vols posar-te en contacte amb ells si no trobes un producte que saps que tenen a la botiga o si vols consultar un color, talla o model. La majoria de les ocasions et trobaran solució. Cistella permet la comunicació bidireccional entre client i comerciant, però si ho prefereixes o tens dubtes el nostre equip comercial pot ajudar-te. Disposem de més de 11.000 productes.

  Cistella 2.0 està programada per a mòbils android i apple. En el cas de tindre dificultats amb l’app, pose’s en contacte amb nosaltres i li oferirem una solució mitjançant un accés directe web en el seu mòbil.

  Mira que el seu telèfon no tinga moltes aplicacions obertes. La velocitat de les apps depenen de la ram del telèfon i de l’ús que totes les apps fan d’ella.

  Si hi ha una foto de producte que no es veu, és que alguna cosa ha fallat i s’ha trencat aqueixa fotografia. Pose’s en contacte amb nosaltres i restaurarem la imatge de nou

  Cistella 2.0 és una web responsive. És a dir, s’adapta a qualsevol resolució de pantalla. També està programada per als principals navegadors web del mercat: Chrome, *Mozilla, *Edge, Firefox, etc. Si en el seu dispositiu es veu incorrectament. Prove canviant de navegador o pose’s en contacte amb nosaltres.

  Contacte Cistella

  T’ha sigut d’ajuda? Sinó és així, escriu-nos i et respondrem com més prompte millor.

  Choice Billing Address

  ×